fredag 17 december 2010

Stolt

Nu är det snart ett år sedan jag påbörjade min resa mot idealvikten.
I maj 2010 nådde jag i mål och fortfarande, sju månader senare, håller jag vikten.
Pendlar ett, två kilo hit och dit, men aldrig mer. På banan.

Och jag är stolt. Och förundrad över att det inte är svårt.
Jag är jag nu. För första gången i mitt liv är jag verkligen i mig själv. På alla sätt.

Just nu går jag igenom en enorm livsomställning med skilsmässa, flytt och hög belastning arbetsmässigt och ändå håller jag vikten. Det, för mig, är nog den största bekräftelsen på att jag hittat mig själv.
Att jag inte börjar strula, eller straff-/tröstäta.

Jag är hemma. För gott.

6 kommentarer:

U sa...

Så skönt att höra att du lyckats hålla vikten så länge. Jag blir dock väldigt ledsen av att höra att du har det så tufft just nu. Hoppas du snart får må bättre och inte "tröstar" dig själv med onödigt ätande. Kram

Anonym sa...

du är fenomenal!

pöss!
/Kapy

Camilla sa...

Härligt att höra för en som mig som just gått i mål, etapp 1, och jag har sedan en knapp vecka börjat trappa upp maten igen. Äter fortfarande merparten soppa, så jag har min stora utmaning framför mig... men som du skriver går även jag igen en livsstilsförändring och jag märker hur mycket som har förändrats sedan jag började resan i augusti. Men en sund inställning till mat OCH motion (som jag ska börja med så snart jag äter två fulla mål mat om dagen)... tråkigt att höra om din skilsmässa dock.

Ha en god jul och ett gott nytt år!

Sianna sa...

Hjälp! Skilsmässa? Köpte du inte just ett hus? :-(

Ingeli sa...

Kram till dig för att du är så bra på att vara just du! Extra kram för jobbig skilsmässa, har varit där själv och vet hur det kan vara.

Sunkiss sa...

Du är en förebild för oss alla som visat att det går att hitta hem, hitta sig själv och det faktiskt är just hem du hittat eftersom du klarar att stanna där genom de tuffa tiderna. Du kommer komma så enormt mycket starkare ut på andra sidan även om tillvaron känns tung och kämpig nu. Stor kram till dig