tisdag 24 augusti 2010

Förkylning..

..gör inte saken bättre. Av träning blir det intet. Men det är som ni säger, jag har bestämt mig. Jag vet åt vilket håll jag skall gå. Framåt!

Tack för ert stöd, det betyder väldigt mycket.

4 kommentarer:

Camilla sa...

Mmmm känns som jag har en förkylning som är på G också... hur gör man med Cambridge då, bara köra på?

Första veckan snart avklarad och jag känner mig som vanligt igen (ungefär i varje fall). Till min stora glädje gled jag i byxorna jag hade tidigt i våras idag, utan bekymmer, så det är bara att köra på. Har nog gått ner några kilo nu första veckan. Däremot har jag svårt att sitta still och ta det lugnt som min konsulent vill. I helgen la jag golv i två rum, svettades som en gris och var hungrig konstant, men klarade av att INTE ta dendär mackan eller ens en ostbit (som nu skulle smaka gott) Varför kan inte shaken finnas i fler smaker (som köttbullar och potatis med sås, ost, prickikorv) ;-)

Men jag håller ut. Ska till konsulenten i morgon, får se vad hon säger då.. spännande, har inte vägt mig heller i veckan så jag har INGEN ANING om var det ska sluta!

Saring sa...

Häftigt Camilla! Så bra du gör det! Husmansshake.. Ja, varför inte!

M sa...

Krya på dig! Jag har också åkt på något förkylningsvirus, men det går ju över. Och då kör vi igång med träningen igen!

Sunkiss sa...

Det känns som att det är förkylningstider hos de flesta för tillfället. Vila och kurera dig ordentligt, så håller jag tummarna för att du snart är på benen igen. Krya på dig!