fredag 13 augusti 2010

Lunchrunda

Gav mig ut på en lunchrunda. 2,8 km och lite mer backar än vanligt. Tuuuuungt. Och jag klarade inte hela banan på 3,25 km som jag tänkt mig. Men ändå, jag har sprungit mig trött och svettig. Jag är nöjd att jag gav mig ut och att jag gjorde mitt bästa, dock inte nöjd med resultatet.

Distans 2.78 km

Kaloriförbrukning 197 kcal
Hastighet per km 9,5 km/t
Tid per km 6:19 min/km
Konditionsvärde: 39 ml O2/kg/min vilket betyder att jag halkat ner från bra till average igen. *morr*
 
Jag behöver äta bättre. Mer energi måste in om jag skall orka ladda ur. Så enkelt är det. Imorgon blir det motion i form av dans på bröllop, det ser jag fram emot!

3 kommentarer:

Me, myself and I sa...

Men vad är bra mat in för att orka ladda ur? Det är det jag brottas med nu. Jag vet inte hur man ska äta. Har aldrig kunnat äta ordentligt eller på rätt sätt.

RosaMilton sa...

Min energipåfyllning innan eftermiddagens cykling på dryga timmen var 2 glas vatten, 1 kokt ägg och en 1 tsk Nutella! Ingen höjdare smakmässigt men det gav verkligen bra energi som räckte hela vägen. Då hade jag ätit en bra lunch innan ska tilläggas.

Saring sa...

Tack Rosa! Tar gärna emot fler konkreta kostråd då jag sannerligen är en rookie på det här med kost och träning. Jag börjar inse hur viktigt det är men vet inte hur jag skall tänka :-S