måndag 9 augusti 2010

JAG GJORDE DET!!!

Ikväll sprang jag mina första fem kilometer!!!

Tid: 31 minuter
Medelhastighet: 9.62 km/t
Energiförbrukning: 352 kcal
Antal steg: 7326
Konditionsvärde 42 ml O2/kg/min (jag har därmed gått från average till bra sedan senaste löprundan på tre kilometer)

JIPPIEDIPPIEDOOOOOOO!!! Och på onsdag är det Iform-loppet. Nu vet jag att jag klarar det.
Hurra!!!

4 kommentarer:

Sunkiss sa...

Härligt!! Det känns skönt att ha en sådan "seger" med sig på onsdag, jag kommer heja på dig och är övertygad om att det kommer gå finfint!

Hur mäter du föresten konditionsvärdet? Ja och övriga siffror också? Det är roligt att kunna följa sina framsteg, jag är också sugen på att göra något liknande.

Maja Gräddnos sa...

Jag är förstås inte ett skvatt förvånad! ;-)

Märker du också att det inte är någon större skillnad, nästan lite skönare, att springa en aning längre. För mig är det alltid första kilometrarna som är apjobbiga, och sedan tror jag att det ska fortsätta så, men det gör det inte.

Puss!

Saring sa...

Sunkiss: Tack för pepp! Registrera dig på http://www.iform.se där ritar du upp dina rundor och personliga uppgifter så sköter datorn resten. Jag använder även deras träningskalender för att hålla koll på träningsfrekvens. Förutom att det ibland finns lite tekniska buggar och språklig förvirring på sidan så är den finfin.

Maja: Ja och nej.. Det gick lättare än jag hade tänkt mig, men samtidigt; så trött som jag var vid målgång vet jag inte om jag varit tidigare. Ben och rumpa känns som bly.. Men med rätt musik i lurarna och aktiv mental träning så går det ju riktigt bra. Och nästa gång går det lättare!

Tinselflickan sa...

Hurra! Och snabbt springer du också! Men det förvånar mig inte. Du tar ju i med hundra procent i allt du gör.
Puss!!