måndag 16 augusti 2010

Och jag fattar trögt!

NU gick det plötsligt upp för mig: Det var ju för tusan min bästa tid hittills!
Tjohoo igen!!!

6 kommentarer:

Åsa sa...

Wohoo! Du är grymt duktig!

Kram

Camilla sa...

Åh, så glad jag är att jag hittade din blogg... har just tillbringat 2 timmar med att läsa om din Cambridgeresa... Åhh så inspirerad jag blev. Själv har jag 40 kg som måste bort och jag har liksom du testat lite allt möjligt utom just detta. Ska träffa konsulenten för första gången i morgon och känner mig om möjligt ännu mer peppad att fixa det nu! Jag skulle också vilja springa en runda på lunchen, springa en runda på kvällen och känna mig sådär härligt trött men ändå glad och pigg... som man bara kan bli av att träna. Men det går inte bara för mig just nu eftersom jag väger så pass mycket som jag gör.

MEN nu ska det bli ändring. Vill egentligen bara tacka för dina öppna tankar om vikt och mat, det var vad jag behövde läsa!

Saring sa...

Camilla! Så glad jag blir att du känner dig peppad av mina ord och så härligt det är att läsa dina. Din motivation går inte att ta miste på!
Kom gärna tillbaka och berätta hur det går för dig,
Lycka till!!!

Viktigaste sa...

Grattis Saring, du är så grymt duktig.
Duktig på att hålla vikten, duktig på att träna!

Är fortfarande grymt impad :-)

Kram Andrea

Linn M sa...

Hej, vet inte om du minns mig men jag skulle hoppa på cambrudgetåget nmed er i våras och var så himla entusiastisk och peppad men valde att hoppa av direkt då jag kräktes av smakerna. Har kämpat av och till sedan dess och nu står vågen på minus 5 kilo, inte extremt stor skillnad så men den största skillnaden är väl att jatg tagit tag och börjat träna ordentligt. Och för två veckor sedan sprang jag min första mil och igår lyckades jag springa milen i terrängmiljö. Så snart är du där med :) Du är så himla duktig det är en fröjd att läsa din blogg.
Ikväll väntar ett pass på gymmet då benen skall få vila! Nästa vecka sätter jag igång ordentligt med nyttig mat med. Ska försöka mig på lchf och se om det är något för mig! Kramar Linn

Ribbolita sa...

Vad du är bra!

Vilken pulsklocka har du - måste köpa en och vill veta precis de saker som du mäter.