onsdag 20 januari 2010

Amatör..

Jag har just insett att jag har stavat fel på Cambridge! Det heter alltså inte CamEbridge, utan Cambridge. Så var det med det. Inläggen korrigerade off course. Man vill ju inte framstå som amatör. Höhö.

4 kommentarer:

Tinselflickan sa...

Och jag som trodde att det var en listig omstavning av Saring som ville liksom betona Caaaaaaaaaaimebridge. Jag kan nämligen höra dig säga det precis så.
tycker du ska behålla felstavningen därför. :)

Anonym sa...

Hej, va skoj att hitta "en till" som kör cambridge :) Jag är inne på min 20:e dag på ren kur och det går som en smäck!! Startade på nästan samma vikt som du, bara 0,8 mindre ;)och har tappat 6 kilo. HURRA! Har tyvärr ingen blogg men gillar att kommentera där jag är inne och får motivation. För det ger DU med att blogga så tack för det! Massa pepp till dig och hoppas du slipper halsont, det är inge kul alls... /Ella

Saring sa...

Hej Ella, så roligt att du har hittat hit! Välkommen o grattis till dina resultat så här långt! Hur länge har du tänkt köra Ren Kur o hur mycket har du tänkt gå ner? (om du inte vill säga det är det helt ok förstås!)

Anonym sa...

Hej själv. JO nog kan jag berätta :). Jag har tänkt köra ren kur till på söndag då jag tänker börja upptrappning. (vägning söndagmorgon) Sen tänker jag köra komb kur, det är så mycket fest, kalas o sånt inplanerat så det fungerar bättre att kombinera. Jag vill gärna se 7:an som första siffra när jag väger mig SÅ det är mitt mål. Först under 80 och sen skulle det ju sitta bra att väga 75 igen.... :) Ha en bra dag och hoppas du är piggare. /Ella