söndag 7 februari 2010

Fler därute?

Det skulle vara roligt att få kontakt med fler Cambridgekurare därute. Är du igång, har varit eller skall starta? Med eller utan egen blogg, skriv gärna en kommentar så kan vi peppa varandra!

6 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Hittade din blogg. Kika gärna in på min om du känner för det. har haft lite strul med att komma igång med ren kur men nu är jag snart på banan igen...

Hoppas vi hörs!

Kram

Saring sa...

Hej Maria, varm välkommen! Jag kikar självklart in på bloggen din!

Emma Svanholm sa...

Hejsan Sara!
Emma heter jag, jag träffade dig i måndags hos Lena, på viktklubben :)

Vi småpratade lite granna där strax innan jag skulle gå och du betalade dina soppor, om du minns?

iaf, Emma heter jag, 24 år och går på renkur i detta nu.
imorgon är min 19 dag och jag kämpar vidare.

Vore toppen kul att få hålla kontakten med dig så vi kan peppa varran, alltid skönt att ha någon som förstår vad man går igenom! (sambon kommer aldrig fatta, haha)
Jag bor på hornstull och ja, vi kanske kan ses hos Lena och peppa varran och en promenad? Göra promenaden till en vana?

Hoppas vi hörs snart!

/Emma. emma_mohed@hotmail.com

Matilda sa...

Är inne på min fjärde dag med ren kur och har jättesvårt att bli av med matsuget. Det är som att alla tankar bara kretsar kring mat och hur gott det skulle vara med dittan och dattan. Hoppas innerligt att detta går över snart för just nu håller den lilla självkontroll jag har på att ge vika totalt och det vore otroligt synd. Ska väga mig på onsdag och se om jag ska fortsätta en vecka till på ren kur, troligtvis blir det så, efter det stundar en resa till danmark med skolkören och det känns något otrevligt mot min värdfamilj att inte äta av den mat som erbjuds, däremot ska jag hela tiden fortsätta med mina CB och följa ditt motto om Måttlighet.

Anonym sa...

Hej! Har precis börjat idag med Cambrigde, första dagen på ren kur. Gillar att läsa din blogg o inser precis som du att det handlar mycket om känslor o ett beteendemönster när det gäller mat, godis osv. Intressant att du nämner terapi. Själv gick jag en kurs för några år sen som baserades på Lisbet Stahres kurs i kognitiv beteendeterapi. Jag tycker Cambridgeprodukterna smakar bra men har lite svårt att förlika mig med tanken på att inte få äta/tugga. Sociala biten är svår tycker jag men det hjälpte mig att läsa din blogg. Provade förresten ren kur i höstas några dagar men ballade ur. Hoppas det går bättre denna gången. Har ingen blogg, vet knappt hur man gör men läser gärna här för att få mer motivation.

Tack!

Anna

Therese sa...

På måndag börjar jag äntligen med min kur. Ligger på samma startvikt som du i stort sett och har målvikt på 70. Tänker följa din blogg då du skriver väldigt igenkännande och roligt. :)Tänkte blogga denna gång, mest för att ha även den "pressen" på att lyckas.

Keep up the good work!